Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt!

Ik ben Jenny van Hanegem, enthousiaste illustrator. Ik ben altijd al dol geweest op het maken van tekeningen, al vanaf dat ik een potlood kon vasthouden. Het stoppen met mijn baan in de zorg, gaf me ineens de tijd en ruimte om meer met mijn illustraties te gaan doen. Maakte ik eerst vooral kaarten en illustraties voor familie en vrienden, nu kan ik het delen met iedereen.

Zo is Jenny Illustraties ontstaan, als een project, een uitdaging. Ik leer steeds nieuwe technieken bij en probeer mezelf zo te blijven verbeteren. De tekeningen ontstaan eerst als schets op papier en werk ik daarna uit in verschillende digitale tekenprogramma's.

Sinds kort ben ik begonnen met het maken van uitnodigingen voor kinderfeestjes. Grote inspiratie daarbij zijn mijn twee kinderen. De oudste van 6 heeft een levendige fantasie en 'bestelt' van alles bij me, de jongste is een vrolijke spring in het veld boordevol energie. Alle afbeeldingen zijn persoonlijk en met liefde door mij gemaakt. Meestal begin ik met een potloodschets, die ik vervolgens omzet in een digitaal bestand met Artrage of Adobe Illustrator. Naast het maken van uitnodigingen maak ik ook rompers met illustraties en familie- en trouw illustraties van foto's.

Een relatief nieuw en uitdagende trend is het gebruik van een 3D printer. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos! Op dit moment bieden we 3D geprinte sleutelhangers aan, een origineel en betaalbare give away voor partijtjes of traktaties. Heb je andere idee-en of vragen wat betreft een 3d print stuur me dan een email via het contact-formulier.


Dus als je binnenkort een kinderfeestje hebt of een thema feest kom dan eens kijken in mijn shop! Ik heb heel veel zin om voor en met jou aan de slag te gaan. Als je iets helemaal persoonlijk voor jou gemaakt wilt hebben neem dan contact met me op. Alles (bijna alles) is mogelijk, dus vraag maar raak!
Ik hoop je snel te zien in mijn shop!