3D printing

Een belangrijk onderdeel van Jenny Illustraties betaat uit het maken van 3D prints. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos! Op dit moment bieden we een aantal leuke en handige 3D geprinte artikelen aan van ons eigen ontwerp. Ik zeg hierbij ‘ons’, omdat mijn man Alain, een onmisbare rol speelt in het 3D ontwerpen.

Hij maakt niet alleen zelf 3D ontwerpen, maar helpt ook graag anderen bij het ontwikkelen van prototypes en/of andere 3D print uitdagingen. Op de collage zie je een selectie van wat er zoal door ons geprint is. We hebben bijna alle PLA-PHA kleuren van Colorfabb liggen, plus een selectie van materialen als nGEN, XT, HT en Woodfill. Mocht je iets nodig hebben in een kleur die je niet meteen ziet, neem dan contact op en we kijken of we de gewenste kleur kunnen leveren!

Kijk ook eens op www.thingiverse.com/avanhanegem/designs voor inspiratie. Je mag altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over een 3D print project! Voor het printen van een eigen ontwerp kun je ook terecht op onze 3DHUBS pagina: https://www.3dhubs.com/service/alain