3D printing

Een belangrijk onderdeel van Jenny Illustraties betaat uit het maken van 3D prints. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos! Op dit moment bieden we een aantal leuke en handige 3D geprinte artikelen aan van ons eigen ontwerp. Ik zeg hierbij ‘ons’, omdat mijn man Alain, een onmisbare rol speelt in het 3D ontwerpen.

Hij maakt niet alleen zelf 3D ontwerpen, maar helpt ook graag anderen bij het ontwikkelen van prototypes en/of andere 3D print uitdagingen. Op de collage zie je een selectie van wat er zoal door ons geprint is. We hebben bijna alle PLA-PHA kleuren van Colorfabb liggen, plus een selectie van materialen als nGEN, XT, HT en Woodfill. Mocht je iets nodig hebben in een kleur die je niet meteen ziet, neem dan contact op en we kijken of we de gewenste kleur kunnen leveren!

Wil je iets direct 3D printen bij ons of alleen een prijsvoorstel aanvragen? Gebruik ons aanvraag formulier en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wij doen ook kleine 3D printbestellingen al vanaf 10 euro.

Kijk ook eens op www.thingiverse.com/avanhanegem/designs voor inspiratie.

3D print aanvragen