FAQ

Veelgestelde vragen

Mag ik jouw producten doorverkopen in mijn eigen (web)shop?

  • Nee, dat mag niet zonder overleg ivm copyright op mijn illustraties.

Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?

  • De meeste bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verzonden. Wanneer dit voor mij niet haalbaar is, ontvang je altijd bericht van mij.

Waarom kost een brievenbuspakketje € 3,95?

  • Dit zijn de verzend- en verpakkingskosten. Ik verstuur alle bestellingen met track en trace, zodat het altijd mogelijk is om een pakketje te traceren. Grote bedrijven kunnen door een flinke marge op hun producten verzending vaak goedkoper of gratis aanbieden. Voor mij als klein bedrijf is dat helaas niet haalbaar.

Waarom kost het verzenden van een aftelkalender € 3,95?

  • De kalenders worden tussen karton en in een luchtkussen envelop verstuurd, zodat hij netjes en niet gekreukt bij jou aankomt. Ik verstuur alle bestellingen met track en trace, zodat het altijd mogelijk is om een pakketje te traceren. Grote bedrijven kunnen door een flinke marge op hun producten verzending vaak goedkoper of gratis aanbieden. Voor mij als klein bedrijf is dat helaas niet haalbaar.

Wanneer kan ik de eerste versie van mijn digitale uitnodiging verwachten?

  • Je ontvangt ALTIJD de eerste versie binnen 24 uur. Wanneer je niets van me hoort check dan eerst je spam folder. Dit is vooral bij Hotmail en Gmail regelmatig het geval. Bij twijfel mag je me altijd mailen! (info@jennyillustraties.nl)

Kan ik ook een eigen ontwerp/tekst door jou op een romper of shirt laten drukken?

  • Ja hoor, in de meeste gevallen kan ik dit voor je doen. Stuur me een email of vul het contactformulier in met jouw ideeën en ik kom zsm met een reactie en evt. prijsopgaaf.

Kan jij een uitnodiging op maat voor mij ontwerpen?

  • Dat kan zeker! Stuur me een email of vul het contactformulier in met jouw ideeën en ik kom zsm met een reactie en evt. prijsopgaaf.

Hoe kan ik mijn bedrukte rompertje of shirt het beste wassen?

  • Was het textiel niet heter dan 40 graden, zonder bleekmiddelen en liefst binnenstebuiten. Strijk niet direct op de print, doe er bijv. een theedoek of wit bakpapier tussen.