About me

Ben je op zoek naar creativiteit en een uniek product? Uitgekeken op de producten die overal worden aangeboden? Ik begrijp dat en wil met mijn producten een alternatief bieden!

Ik ben Jenny van Hanegem, eigenaar van Jenny Illustraties, getrouwd en moeder van 2 fantastische kids. Die ook meteen een grote inspiratiebron zijn voor het werk dat ik maak. De oudste heeft een levendige fantasie, de jongste is een vrolijke ‘spring in het veld’ boordevol energie.  Toen ik begon met illustreren viel het me op dat er zoveel dezelfde producten worden aangeboden in verschillende webshops. Ik wil daar een alternatief voor bieden, door alles 100% zelf en met liefde te ontwerpen. De ontwerpen die je ziet zijn veelal vrolijk, kleurrijk en vertellen een verhaal in een plaatje. Ik hou van de natuur en de diversiteit van verschillende culturen.

Mijn werk bestaat vooral uit het maken van uitnodigingen voor feestjes. Meestal begin ik met een potloodschets, die ik vervolgens uitwerk op de computer. Naast het maken van uitnodigingen, ontwerp en bedruk ik ook textiel met flexfolie.

Een uitdagende trend is het gebruik van de 3D printer. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos! Op dit moment bieden we een aantal leuke en handige 3D geprinte artikelen aan met ons eigen ontwerp. Ik zeg hierbij ‘ons’, omdat mijn man een onmisbare rol speelt in het 3D ontwerpen.

In mijn shop kun je ontwerpen vinden die ik voor je kan aanpassen, maar ik werk vooral veel op verzoek. Dus wil jij een uniek en persoonlijk ontwerp voor een kaart, uitnodiging of romper? Neem dan contact met me op. Ik heb de afgelopen jaren al voor veel geweldige klanten mogen werken en hoop nog veel meer mensen blij te mogen maken met mijn kleurrijke en vrolijke ontwerpen!